Autojen ilmastointihuollot laadukkaalla työnjäljellä Porissa ja muualla Satakunnassa

Ota yhteyttä

Kylmäklinikka Pori Oy tekee tehokasta ilmastointihuoltoa ja huoltaa kaikenmerkkisten autojen ilmastointilaitteita laadukkaaseen työnjälkeen panostaen. Palvelemme Porissa ja koko Satakunnan alueella.

 

Palveluihimme kuuluu myös ilmalämpöpumppujen ja ilmanvaihtolaitteiden myynti sekä lämpöpumppujen huollot. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää monipuolisista palveluistamme!

Milloin viimeksi autosi ilmastointilaite huollettiin?

Auton tehokkaaseen ilmastointiin kannattaa panostaa! Jos autossa ei ole esimerkiksi tarpeeksi kylmäainetta, ei jäähdytys toimi moitteettomasti. Tämä taas kuormittaa kompressoria, mikä lisää polttoaineen kulutusta merkittävästi. Kun ilmastointi toimii tehokkaasti, autossa matkustaminen on sekä mukavaa että turvallista.

 

Perehdymme autoosi aina huolella, jotta tiedämme mitä huoltotoimenpiteitä sen ilmastointilaitteet tarvitsevat. Käytössämme on kattava ja ajanmukainen työvälineistö, joka takaa joutuisan työskentelyn ja huolitellun työnjäljen. Olemme tarkan työn tekijöitä, joten meiltä ei jää pieninkään yksityiskohta huomaamatta huoltotöitä tehdessämme.

Tilaa meiltä huoltotyöt

Teetä auton ilmastointihuolto säännöllisin väliajoin

Auton ilmastointihuolto täytyy tehdä säännöllisesti – vähintään parin vuoden välein. Kun kokenut ammattilainen tekee tarvittavat huoltotyöt, voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta. Hyvin huollettu ilmastointi puhaltaa tehokkaasti, ja sisäilman kosteustasapaino säilyy hyvänä. Säännöllinen huolto ja moitteettomasti toimiva ilmastointi on myös ehdoton edellytys moottorin tehokkaalle toiminnalle. Kaiken lisäksi, kun ilmastointi toimii ongelmitta, autosi polttoaineen kulutus pysyy normaalina.

Miksi tilata ilmastointihuolto meiltä?

Nopeuskuvake

Nopea palvelu

Meiltä saat ilmastointihuoltoa nopeallakin aikataululla.

Joustavuuskuvake

Joustavuus

Palvelemme joustavasti sekä yksityisiä että yrityksiä Porissa ja muualla Satakunnassa.

Asiakaslähtöisyyskuvake

Asiakaslähtöisyys

Tarjoamme asiakaslähtöistä ja henkilökohtaista palvelua kaikille asiakkaillemme. 

Ota yhteyttä ja tilaa ilmastointihuolto

Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella sinua. Teemme mielellämme niin autosi ilmastointihuollon kuin lämpöpumppujen huoltotyötkin. Annamme mielellämme myös lisätietoja tuotevalikoimastamme.

 

Meidät tavoitat parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Yhteydenotto