Hanki toimivat ilmanvaihtolaitteet – kylmäklinikkamme palvelee Porissa ja muualla Satakunnassa

Ota yhteyttä

Kylmäklinikka Ky myy käyttötarkoitukseesi sopivat ilmanvaihtolaitteet Porissa. Laadukas ilmanvaihtolaite on ehdoton etenkin sellaisissa paikoissa, joissa on ummehtunut ilma ja joissa ilma ei kulje hyvin. Ilmanvaihtolaitteillamme on pieni sähkönkulutus, joten niiden käyttö on varsin kustannustehokasta.

 

Meiltä saat myös tehokkaat ilmanlämpöpumput ja tarkat lämpöpumppujen huollot. Auton ilmastointiasioissakin voit kääntyä huoletta puoleemme. Palvelemme sinua mielellämme!

Kysy lisää

Koneellinen ilmanvaihto vai ilmastointi?

Moni sekoittaa koneellisen ilmanvaihdon ilmastointiin. Nämä ovat kuitenkin kaksi eri asiaa. Jos rakennuksen ilmanvaihto toimii ainakin osittain koneellisesti, puhutaan koneellisesta ilmanvaihdosta.

 

Ilmavaihtojärjestelmät jaetaan poistoilmanvaihtoon ja tulo-poistoilmanvaihtoon. Näihin järjestelmiin voidaan liittää ilmastointi, joka jäähdyttää myös sisäilman. Ilmastointilaite – kuten ilmalämpöpumppu – voi myös toimia täysin erillään ilmanvaihtolaitteesta.

 

Mikäli haluat lisätietoja koneellisesta ilmanvaihdosta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Yhteystietoihin

Säädämme asiantuntevasti koneellisen ilmanvaihdon

Kun koneellista ilmanvaihtoa aletaan säätää, tarvitaan kokeneen ammattilaisen varmaa työpanosta. Jos ilmanvaihtojärjestelmä on säädetty väärin, sisäilman laatu kärsii ja kosteustasapainossa syntyy ongelmia. Jokaisessa asunnossa säädetään sekä tulo-poistoilmanvaihto että poistoilmanvaihto erikseen.

 

Ilmanvaihtojärjestelmien asiantuntijoina teemme säädöt aina luotettavasti ja huolella. Olemme työuramme aikana tehneet ilmanvaihtojärjestelmien säätöjä mitä erilaisimmissa kohteissa, joten voit olla varma osaavasta työskentelystämme.

Perehdytämme asiakkaamme koneellisen ilmanvaihdon käyttöön

Perehdytämme asiakkaamme aina koneellisen ilmanvaihdon käyttöön, sillä ilmanvaihtojärjestelmä vaatii osaavaa ja oikeaoppista käyttöä. Myös talon rakenteiden kunnosta ja puhtaudesta täytyy huolehtia, jotta koneellinen ilmanvaihto toimii moitteettomasti.

 

Koneellista ilmanvaihtoa ei tule koskaan täysin sammuttaa. Jos näin tehdään, voi kiinteistöön tulla esimerkiksi merkittäviä kosteusongelmia.

 

Kerromme mielellämme lisää koneellisesta ilmanvaihdosta. Meidät tavoitat parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Palvelemme sinua aina mahdollisimman nopeasti. Palvelualueeseemme kuuluu Pori ja koko Satakunnan alue.

Yhteystiedot