Ilmalämpöpumppujen huollot ajanmukaisella työvälineistöllä Porissa ja muualla Satakunnassa

Ota yhteyttä

Kun tarvitset ilmalämpöpumpun huoltoa Porissa tai muualla Satakunnassa, ota yhteyttä Kylmäklinikka Ky:öön! Kylmäklinikkamme huoltaa kaikenmerkkiset lämpöpumput.

 

Palveluihimme kuuluu myös ilmalämpöpumppujen ja ilmanvaihtolaitteiden myynti ja asennus. Meiltä saat myös laadukkaat laitteet auton ilmastointiin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Yhteystietoihin

Huollamme ilmalämpöpumput ja jäähdytyslaitteet

Kylmäklinikkamme kylmätohtorit huoltavat ilmalämpöpumput ja jäähdytyslaitteet. Ammattilaisen tekemä vuosihuolto takaa ilmalämpöpumpun tehokkaan toiminnan. Tarpeen mukaan laitteelle voidaan suorittaa joko normaali tai laajennettu huolto.

 

Toteutamme huoltopalvelut aina asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme niin korjauksia kuin ennakoivaa kunnossapitoakin, kylmälaitteiden kuntokartoitukset mukaan lukien. Edustamiemme tuotemerkkien lisäksi huollamme myös muut yleisimmät merkit.

 

Ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot ovat luvanvaraista toimintaa. Suomessa asennuksia ja huoltoja saa tehdä ainoastaan Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) myöntämillä luvilla. Huoltoa on kahdenlaista, pesuhuoltoa ja korjaushuoltoa.

Kuinka usein pesuhuolto tulisi tehdä?

Ilmalämpöpumpun pesuhuolto olisi suositeltavaa tehdä noin kolmen vuoden välein – varsinkin, jos laitteella jäähdytetään paljon. Tilattaessa ilmalämpöpumpulle huoltoa, on hyvä kiinnittää huomiota siihen, mitä huolto sisältää ja miten huolto tehdään.

Milloin tarvitaan korjaushuoltoa?

Korjaushuolto täytyy tehdä, jos laitteen toiminnassa ilmenee ongelmia. Jos esimerkiksi lämmitys- tai jäähdytysteho on hiipunut tai laakeri on alkanut ääntämään, on korjaushuolto paikallaan.

Kylmäklinikkamme palveluun voit luottaa

Sertifikaattikuvake

Sertifikaatti

Kylmäklinikallemme on myönnetty Suomen Yritys- ja Luottotietojärjestelmä YLJ Oy:n YLJ-laatumerkki.

Hyväksyntäkuvake

Tukesin hyväksyntä

Olemme Tukesin hyväksymä kylmälaiteliike.

Laatukuvake

Työn korkea laatu

Palvelemme jokaista asiakastamme työn korkeaan laatuun panostaen.

Tilaa lämpöpumpun huolto

Tilaa meiltä lämpöpumpun huolto soittamalla numeroon 045 783 44720. Huoltopyynnön voit jättää myös yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla.

 

Mahdolliset erikseen veloitettavat työt sovimme asiakkaan kanssa erikseen ennen huoltoa.

Yhteydenotto