Aika teettää autolle ilmastointihuolto?

Ota yhteyttä ›

Tuo auto ilmastointihuoltoon liikkeeseemme Poriin

Huollamme kaikkien automerkkien ilmastointihuoltolaitteet. 

Auton ilmastointihuolto tulee tehdä vähintään parin vuoden välein. Kun huollon laiminlyö, alkaa auton toiminnassa ja viihtyisyydessä ilmetä ongelmia. Huonosti toimiva ilmastointi voi ilmetä autossasi seuraavilla tavoilla. 

Sisäilma ei viilene. Sisäilma ei viilene yhtä hyvin kuin aiemmin eli jäähdytystoiminto on heikentynyt. Jos viileys ei pysy autossa, voi tämä johtua myös laitteen kylmäaineen vuodosta. 
Epämiellyttävät hajut. Jos ilmastointi puhaltaa epämiellyttäviä hajuja, suodatin on likainen tai laitteeseen on kertynyt bakteereja.
Epätavalliset äänet. Jos ilmastointilaitteesta kuuluu esim. kolinaa tai vinkumista, se voi viitata ongelmiin järjestelmässä.
Kosteus ikkunoissa. Jos sisäilma tuntuu usein kostealta ja ikkunat huurtuvat, kosteus ei pääse poistumaan autosta riittävän tehokkaasti. 

Mikäli ilmastointihuoltolaitetta ei huolla, se tekee hallaa myös auton moottorille ja polttoainetta kuluu enemmän. Ota meihin yhteyttä, jos epäilet ilmastoinnissa olevan vikaa tai autosi valmistajan huolto-ohjelman mukainen huoltoaika alkaa olla käsillä. Katsotaan, missä vika piilee ja hoidetaan se kuntoon. 

Ota yhteyttä ›

Miksi tilata auton ilmastoinnin huolto meiltä?

  • Pystymme palvelemaan nopealla aikataululla.
  • Meiltä löytyy lämmin huoltohalli joten palvelemme myös talvi-aikaan.
  • Palvelumme on suunnattu kaikille yksityisistä autoilijoista yritysten ajoneuvoihin. 
  • Teemme autojen ilmastointihuoltoja kaikille merkeille. 
  • Asiakaslähtöinen palvelumme perustuu hyvään työn laatuun, ammattitaitoon ja ajanmukaiseen työvälineisiin, joilla pystymme ratkaisemaan kaikenlaiset ilmastoinnin haasteet. 

Toimitilamme sijaitsee Porissa Vanhakoivistontiellä. Teemme myös ilmalämpöpumppujen huoltoja liikkuen koko Satakunnan alueelle, joten mikäli kotona tai vaikkapa liiketilassa oleva laite tarvitsee huoltotoimia, me olemme se oikea huoltoliike!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita