Olemme Tukesin hyväksymä huoltoliike

Ota yhteyttä ›

Ilmalämpöpumpun huolto Porista Satakuntaan

Kylmäklinikan kylmätohtori huoltaa ja korjaa kaikki yleisimmät merkit!

Kun kotiisi tai yrityksesi toimitilaan asennettu ilmalämpöpumppu on huoltoa vailla, ota yhteyttä meihin. Huollolla varmistamme pumpulle pitkän eliniän ja mikäli se vaatii korjausta, löydämme kyllä oikean diagnoosin ja teemme korjaavat toimenpiteet. Huollamme asentamiemme ilmalämpöpumppujen (Panasonic, Mitsubishi Electric ja Samsung) lisäksi muut yleisimmät merkit. 

Suoritamme pumpuille seuraavat operaatiot

Pesuhuollot. Ilmalämpöpumpun pesuhuolto on suositeltavaa tehdä noin kolmen vuoden välein, eritoten jos laitteen jäähdytystoiminta on paljon käytössä. Sekä ulko- että sisäyksiköt molemmat on tärkeää puhdistaa lehdistä, pölystä ja muusta liasta, jotka vaikuttavat pumpun tehokkaaseen toimintaan ja sisäilman laatuun. 

Korjaushuollot. Tilaa korjaushuolto, jos laitteen toiminnassa ilmenee ongelmia, esimerkiksi lämmitys- tai jäähdytysteho on heikentynyt tai laite pitää epätavallista ääntä. 

Kuntokartoitukset. llmalämpöpumpun kuntokartoituksessa tarkastamme laitteen toimintakunnon ja suorituskyvyn. Näin varmistetaan, että pumppu toimii optimaalisesti ja energiatehokkaasti. Samalla huomataan ajoissa mahdolliset ongelmat ja korjaustarpeet, joihin voidaan reagoida saman tien. 

Ota yhteyttä ›

Ilmalämpöpumppujen huollot on turvallista tilata meiltä

  • Olemme Tukesin hyväksymä huoltoliike. Ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot ovat luvanvaraista toimintaa, ja Suomessa asennuksia ja huoltoja saa tehdä ainoastaan Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) myöntämillä luvilla.
  • Meille on myönnetty Suomen Yritys- ja Luottotietojärjestelmä YLJ Oy:n YLJ-laatumerkki – myös tämä on tae vaaditun tasoisesta ammattitaidosta ja laadukkaista laitteista. 
  • Palvelemme kaikkia asiakasryhmiä kotitalouksista yrityksiin. 

Ota yhteyttä, oli ilmalämpöpumpun huoltotarve mikä tahansa. Ennakoiva huolto on parasta lääkettä pumpulle, sillä varmistat yllättävät laiterikot ja vältät ikävät käyttökatkot keskellä paahteisia kesähelteitä. Meidät voit tilata töihin Porista koko Satakuntaan. 

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita