Tukesin hyväksymältä asennusliikkeeltä

Ota yhteyttä ›

Ilmalämpöpumpun asennus Porista koko Satakuntaan

Kylmäklinikan kylmätohtori on Tukesin hyväksymä pumppuasentaja.

Ilmalämpöpumppu (eli ILP) on tuttu laite jo monessa omakotitalossa, kerrostalossa ja liiketilassa. Yksi keskeisin syy sen hankkimiselle on pumpun viilennysominaisuus. Entistä kuumemmat kesät tekevät asumisesta tukalaa, johon ilmalämpöpumppu tuo toivottua helpotusta. On toki monia muitakin mainioita syitä pumpun hankkimiseen. 

Miksi ilmalämpöpumppu on kannattava sijoitus?

Viilentää, mutta myös lämmittää tasaisesti. Ilmalämpöpumppu voi sekä lämmittää että jäähdyttää tilaa. Tämä tekee siitä monikäyttöisen laitteen ympäri vuoden. Pumpun teho tuntuu tiloissa nopeasti ja sen avulla saadaan tasainen lämpötila.

Energiatehokas ja rahaa säästävä. Pumppu siirtää lämpöä ympäristöstään ja käyttää pienen määrän sähköä toimintaansa. Tämä voi tuoda tuntuvasti säästöä lämmitys- ja jäähdytyskustannuksiin verrattuna esimerkiksi sähkölämmitykseen. 

Keventää ympäristön kuormitusta. ILP on ympäristöystävällinen, ekologinen lämmitysmuoto, sillä se hyödyntää toiminnassaan ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa. 

Puhdistaa sisäilmaa. Monissa ILP-malleissa on ilmanpuhdistusominaisuus, joka voi parantaa sisäilman laatua poistamalla epäpuhtauksia ja allergeeneja.

Helppokäyttöinen ja hiljainen. Kun kylmätohtori asentaa kohteeseesi pumpun, tulet tietämään, miten käytät laitetta oikein ja helposti. Useimmat ilmalämpöpumput toimivat myös hiljaisesti, jolloin ne eivät häiritse asumista. 

Ilmalämpöpumppu mitoitetaan aina kuhunkin kohteeseen ja käyttötarpeisiin, tähän me Kylmäklinikalta tulemme mielellämme avuksesi. Meiltä saat kätevästi ilmalämpöpumpun + asennuksen kokonaispakettina!

Ota yhteyttä

Tällainen on kylmätohtorin asennuspalvelu

1. Ota yhteyttä, niin sovitaan maksuton kartoituskäynti luoksesi. 
2. Jutellaan toiveistasi, kohteestasi ja käyttötarpeistasi pumpun suhteen. Ehdotamme sopivaa ilmalämpöpumppumallia ja katsomme sille parhaan paikan pumpun optimaalisen tehon kannalta. 
3. Laadimme sinulle tarjouksen, ja mikäli otat tarjouksen vastaan, sovimme asennuspäivän. 
4. Tulemme tekemään asennuksen, jolloin saat samalla myös laitteen käyttöopastuksen. 
5. Mikäli tarvitset neuvoja jälkikäteen, pumppu aiheuttaa jotain pulmia tai sille on aika tehdä huoltotoimia, voit olla meihin aina yhteydessä. 

Olemme turvallinen valinta ilmalämpöpumpun asennukseen, sillä olemme Porin ja muun Satakunnan seudulla toimiva, Tukesin hyväksymä kylmälaiteliike! 

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita